Vantaan Hapkidoseura Haedoji

Peruskurssi

Seuramme järjestää uusia alkeiskursseja kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa. Alkeiskurssi kestää noin 3-4 kuukautta ja sen aikana opetetaan lajin perustekniikat, sekä pystyottelun ja mattopainin perusteet. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ei vaadita ja huonoa kuntoa ei tarvitse pelätä. Kurssin aikana kunto paranee. Tervetuloa mukaan!

Kevät 2017

Seuraava peruskurssi alkaa torstaina 12.1.2017 klo 20.00. Lajiin pystyy tutustumaan helposti seuramme videoiden kautta, mitkä löytyvät Galleria -välilehdeltä.

Kenelle laji sopii?

Kaikille 12 vuotta täyttäneille ja yläikärajaa ei ole. Hyvää fyysistä kuntoa tai aikaisempaa kamppailulajikokemusta ei vaadita. Laji sopii erittäin hyvin myös naisille ja puolet seuramme harrastajista on naisia.

Mitä mukaan?

Varusteiksi peruskurssille tarvitset t-paidan sekä verryttelyhousut tai shortsit. Valkoista budopukua saa myös käyttää. Peruskurssin aikana on mahdollisuus tilata Hapkido-puku.

Harjoitusajat:

Torstaisin klo 20.00-21.30 Tikkurilan urheilutalon tatamilla
Sunnuntaisin klo 11.30-13.00 Tikkurilan urheilutalon tatamilla ja painimatolla

Ilmoittautuminen:

Sähköpostilla osoitteeseen pekka at hapkido.fi tai info at hapkidotikkurila.net. Voit myös tulla mukaan suoraan harjoituksiin. Kurssille pääsee mukaan 28.2.2017 asti.

Hinta:

Peruskurssin hinta on 90 € euroa aikuisilta sekä 70 € alle 16-vuotiailta ja opiskelijoilta. Opiskelijakortti tai -todistus on esitettävä. Kurssimaksu kattaa puolen vuoden seuran jäsenmaksun. Meillä käy peruskurssin maksamiseen Smartumin Liikuntasetelit sekä Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit.

Peruskurssin jälkeen:

Peruskurssin lopussa järjestetään mahdollisuus osallistua keltaisen vyön kokeeseen. Vyökokeen jälkeen harrastusta voi jatkaa jatkoryhmässä, jossa peruskurssilla opittuja tekniikoita sovelletaan ja opitaan paljon uutta. Vuosittain järjestetään paljon seminaareja, joissa on mahdollista tutustua muiden seurojen harrastajiin.

Vakuutus:

Peruskurssi- ja jäsenmaksumme eivät sisällä vakuutusta. Harrastajat voivat hankkia vakuutuksen itse ja lisätietoa löytyy osoitteesta hapkido.fi ja kohdasta: Vakuutukset.

Sininen Oranssi Pinkki
Smartum