Vantaan Hapkidoseura Haedoji

Haedoji

Haedoji on koreaa ja tarkoittaa auringonnousua.

Vantaan Hapkidoseura Haedoji ry. on perustettu vuonna 2013. Perustamissopimus allekirjoitettiin 12.10.2013. Perustajajäseninä olivat Pekka Heininen, Johanna Kuuri, Janne Oittinen, Taisto Suutari ja Teemu Suutari. Olemme Itä-Vantaalla toimiva Hapkido-seura ja harjoittelemme Tikkurilan urheilutalon tatamilla. Tyylisuuntamme on Sin Moo Hapkido ja seurassamme on noin 60 jäsentä.

Kuulumme Scandinavian Sin Moo Hapkido -järjestöön (SSMHA) ja kaikki ohjaajamme ovat käyneet liiton ohjaajakoulutuksissa. Järjestö edustaa ja vastaa Pohjois-Euroopan toiminnasta ja kuuluu Euroopan Sin Moo Hapkido -järjestöön sekä maailman Sin Moo Hapkido -liittoon. Skandinavian Sin Moo Hapkido -järjestö järjestää vuosittain valtakunnallisia sekä kansainvälisiä leirejä, joissa on mukana myös ulkomaalaisia ohjaajia. Liitto vastaa seuraohjaajien koulutuksesta, järjestää kisoja sekä valvoo harrastajien tasoa.

Seuramme järjestää peruskurssin kaksi kertaa vuodessa. Peruskurssi mahdollistaa uusien harrastajien helpon ja turvallisen reitin lajin pariin. Peruskurssin suoritettuaan harrastajat liittyvät jatkoryhmään, jossa kurssin oppeja harjoitellaan eri tilanteisiin soveltaen sekä opitaan uusia entistä haastavampia tekniikoita. Ohjaajamme ovat pitäneet harjoituksia koripallojoukkoeelle oheisharjoituksina. Lisäksi olemme pitäneet kouluissa itsepuolustus aiheisia liikuntatunteja.

Seuramme järjestää 2-3 leiriä vuosittain Vantaalla, joista yksi sijoittautuu normaalisti loppukevääseen ja yksi loppuvuoteen. Pyrimme myös kannustamaan kilpailemisesta kiinnostuneita harrastajiamme osallistumaan SM-kilpailuihin. Seuramme perustavina ajatuksina ovat jatkuva kehitys ja hyvä yhteishenki.

Haedoji