Vantaan Hapkidoseura Haedoji

Vyöarvot

Valkoinen Valkoinen 9.gup -- Peruskurssin vyöarvo.
Keltainen Keltainen 8.gup -- Vyöarvolle tärkeimpinä tekniikoina: peruspotkut 1-10, 7 peruslyöntiä, peruskaatumiset, 10 tekniikkaa ranteesta ja Tanjun I. Ottelumuotona on mattopaini.
Vihreä Vihreä 7.gup -- Tärkeimpinä tekniikoina: peruspotkut 11-20, 4 peruslyöntiä, 5 tekniikkaa ranteesta, 4 torjuntaa ja peruskaatumiset. Ottelumuotona on pisteottelu.
Vihreä+1 Ylempi vihreä 6.gup -- Tärkeimpinä tekniikoina: peruspotkut 21-25, 2 erikoispotkua, 3 peruslyöntiä, 4 torjuntaa, peruskaatumiset sekä teoriaa. Ottelumuotona on pystypaini.
Sininen Sininen 5.gup -- Tärkeimpinä tekniikoina: 3 erikoispotkua, 3 peruslyöntiä, 2 torjuntaa, Tanjun II sekä teoriaa. Ottelumuotona on kontaktiottelu.
Sininen+1 Ylempi sininen 4.gup -- Tärkeimpinä tekniikoina: Vastaliikkeet lyöntiin, 5 erikoispotkua ja passin sanasto. Ottelumuotona on kontaktiottelu ja siihen yhdistettynä paini.
Punainen Punainen 3.gup -- Tärkeimpinä tekniikoina: Vastaliikkeet potkuihin, 3 erikoispotkua ja 9 perussääntöä ja niiden tarkoitus. Ottelumuotona on täyskontaktiottelu.
Punainen+1 Ylempi punainen 2.gup -- Tärkeimpinä tekniikoina: Puukkoa vastaan puolustautuminen, 6 erikoispotkua sekä Ki ja Kiai. Ottelumuotona on puukko-ottelu.
Ruskea Ruskea 1.gup -- Puolustautumiset maassa, 4 erikoispotkua. Ottelumuotona on hallittava kaikki aikaisemmat ottelumuodot.
Musta Musta 1.-10.dan -- Mustan vyön tekniikoihin kuuluu: Asetekniikat, judoheitot, vastaliikkeet perustekniikoihin, erikoisheitot, tekniikat kahta vastustajaa vastaan ja erikoishyökkäystekniikat.